28 Ekim 2010 Perşembe

Samsung C3050 Handy Özellikleri Samsung Cep Telefonları Samsung C3050 Cep Telefon Özellikleri C3050 Handy Özellikleri

Dengeli bir ekipman ile kompakt kayar kapaklı - LG C3050
Samsung_C3050Kompakt paket içinde ...... Ve bir ergonomik tasarımıyla kullanışlı kaymak Samsung C3050 sunuyor. RDS ve MP3 çalar ile entegre FM radyo, boş zamanlarında en iyi müzikal eğlence sağlamak. Telefonun garanti keyfi ve kapsamlı organizatörü özellikleri 8 saate kadar konuşma dili kez mükemmel planlanmış program için bakıyorlar. VGA kamera ve Bluetooth ® aracılığıyla Samsung C3050 kümesi özelliğini dışarı Yuvarlama. Samsung C3050 - dengeli bir telefon zevk.


262 144 renkli ekran262,144 renkli düşük iyi dersler bile, hatta neredeyse görünmez adımlar yüksek renk çözünürlüğü sağlar. Bu cep telefonları için öncelikle neredeyse doğal renk üretimi, işlenmesi güç ve pil dayanıklılık arasında mükemmel bir uzlaşmadır.

Quad-BandABD, Asya ve Avrupa'dan - bir yerde her zaman mevcuttur. desteklenen dört frekans bantlarında Avrupa ve Asya'da birçok ülkenin Amerika ve 900 MHz ve 1800 için 1900 MHz ve 850 bulunmaktadır. Özellikle iyi seyahat işadamları çok bu özellik çok beğenecekler. Yurtdışında erişilebilirlik mevcut durumu kaydedebilir, bu serbest dolaşım anlaşması değiştirilmiş ve site altyapısının değişiklikler nedeniyle farklı olabilir gibi, servis yüklenici adı ile temas öneririz.
RDS özellikli FM Radyo fonksiyonuEntegre radyo özelliği sayesinde favori kanallarınızı da yol ve hava önümüzdeki ilgili en son haberleri yakından takip ve bilgi kalmak duyulur. OMA DRM OMA DRM (Dijital Haklar Yönetimi) lisans korumalı medya yönetmenize olanak sağlar. Satın alınan şarkılar, video veya oyun böylece bir DRM-cep telefonu kolayca yönetebilir ve oyun etkin olabilir
Samsung C3050
Bluetooth ®Bluetooth ® eller ve kordon kaos ücretsiz ile kaybolur. telefon görüşmeleri yapmak için kulaklıklı mikrofon seti veya müzik dinlerken Bluetooth ® cep telefonu Hakkında bağlı. Ayrıca fotoğraf ve müzik gibi Bluetooth ® verileri kullanarak diğer uyumlu cihazlara kablosuz olarak gönderilebilir.
Çevrimdışı moduBirçok onun cep telefonu kapalı bir uçak ya da hastanede olduğu rahatsız edilmiştir: müzik dinlemek, fotoğraf çekmek randevular aramak, e-postalar, oyun almak - tüm bu telefon kapalı kalmalıdır eğer geçerli değildir. Çevrimdışı modda Ancak, cep telefonu sinyalleri için sadece alıcı modül temsil - Saat ve alarm böylece uyanmak olabilir çalıştırmak veya mobil telefon eğlence tam kapsamlı kullanımına devam dahil olmak üzere diğer işlevler.
mobil izleyiciBir kabus onun korku kaybeder: tüm saklanan veriler ile cep telefonu kayıp - ya dikkatsizlik ya da hırsızlık yoluyla. mobil izleyici özelliği ile geliyor bir cihaz kayıp giderse farklı bir SIM kart takıldığında, bu önceden belirlenmiş bir adrese bir mesaj gönderir. SMS telefon söyler ile yeni bir SIM kart ve kendi kimliğini, veri anlamlı telefon için bir arama kolaylaştırmak için.
MMSResimleri sesi söylemlerden daha çok - MMS sayesinde, küçük bir fotoğraf veya video klip ve gönderilecek arkadaş ve tanıdıklar için bir metin ile tebrik.
MP3 ÇalarEntegre MP3 çalar favori müzik grubu her zaman var. Ek müzik çalarlar güvenle evde kalabilirsiniz. geniş müzik özellikleri ve müzik için yeterli depolama yetenekleri sayesinde artık bir sorun halinde.
Bellek Kartı YuvasıEk bellek genişletme, çok sevdiğiniz müzik, fotoğraf ve videolar için cep telefonu neredeyse sınırsız boşluk. Esnek ve pratik de uyumlu cihazlar arasında değiştirilebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder