28 Ekim 2010 Perşembe

Samsung S5620 Özellikleri Samsung Cep Telefonları Samsung S5620 Cep Telefon Özellikleri S5620 Samsung Özellikleri

Samsung S5620 - tarzında her zaman en iyi bağlantıVurgulamak: Geniş 7,6 cm (3,0 inç) TouchWiz kullanıcı arayüzü ile dokunmatik ekranVurgulayın: WLAN ve HSDPA üzerinden hızlı internetVurgulamak: Yüksek ışık fotoğraf ile 3.2-megapiksel kameraVurgulamak: sosyal ağ ve anlık mesajlaşma servisleriniModern, sezgisel ve iletişimsel.Samsung S5620 Onun görünüşü ve iç değerleri ile de sunuyor. Inandırıcı: 7.6 cm (3.0 inç) dokunmatik ekran, özelleştirilebilir ve kolay yeni siyah piyano lake yapılmış bir muhafaza içinde gömülü kullanıcı arayüzü, için. Pek çok widget bulundu Facebook ® ve MySpace ™ gibi sosyal ağlara hızlı erişim içerir. biz arkadaşız ile neler olduğuna ve, hızlı ve kolay güncellemeleri kendi durumlarına ile güncel kalmasını mı. WLAN ve HSDPA, 3.2 megapiksel kamera, MP3 çalar ve FM radyo ile hızlı internet erişimi ile belirlenen özellik dışarı Yuvarlama. Samsung S5620 - en iyi bağlantıyı her zaman


WiFi ve 3G üzerinden İnternether yerde kablosuz özgürlüğün tadını çıkarın. Her zaman Wi-Fi veya 3G bağlantısı internete kolay erişim, e-postalar ve bloglar üzerinde. Telefonunuzu her zaman için iyi gözüküyor ki, ya da portre modu --ivmeölçer otomatik olarak çapraz görünümleri ayarlar yaptı.

Yerli SNS UygulamaBu uygulama ile her zaman sosyal ağ siteleri ile bağlantılı cep telefonu kullanıyor. arkadaş ve yüklenen fotoğraflar güncellemeler telefon doğrudan bakmak hiç kolay olmamıştı. özledim için bir ve birden fazla programınıza her zaman geçerlidir.

GPS ve Google MapsGPS bu nedenle bulunduğunuz coğrafi konumlarını notlar olabilir ile fotoğraf etiketleme kullanarak könnenund arkadaşlarınıza anlatmak, Google Latitude gibi rahat konum tabanlı hizmetler fonksiyonu. Enlem ve coğrafi etiketleme ile, hayat ve kolayca arkadaşlarınızla tecrübelerinizi paylaşabilirsiniz. Düzenle fotoğraf ve fotoğraf hakkında bilgi alışverişi kolay olmamıştı.

El sığar Karizmatik şekilEğer Monte gibi Samsung karizmatik tasarım aura verecek bir daha ifade tarzı gibi eğer. açıkça renkli şeritler etkilendim ve şık bir seçimdir zıt ince şekil

Genişletilebilir Touchgenişletilebilir dokunmatik ekranı kolayca cep telefonu fonksiyonları arasında gezinmek için grubu. Tüm mobil uygulamalar favori bağlantılar birkaç aletler ve uygulamalar ile sınırlı olmadığı kadar uzatılabilir başlangıç ekranı, üzerinde şık ve sezgisel bir grafik üzerinden erişilebilir

3.2-megapiksel kameraSürece, cep gibi yine ayrı bir dijital kamera taşımak gerekir. Entegre 3.2 megapiksel kamera ve gelişmiş fotoğraf özelliklerine sahip, fotoğraf düzenleme, gülümseme ve yüz tanıma gibi, tüm fotoğrafları iyi gitmek emin olabilirsiniz

MüzikTelefonunuz ile her zaman müzik dinleyebilirsiniz. Ses kalitesi tarz uyarlanmıştır. Böylece her zaman ses sadakat son noktayı tadını çıkarabilirsiniz - önemi yok klasik müzik, caz ya da rock dinlemek ister. sadık ile DNSe 3D ses efektleri mevcut olandan ve müzik arama fonksiyonu telefon üzerinden direkt olarak satın alabileceğiniz yeni başlıklar bulabilirsiniz farklı ses kalitesi var. Ayrıca dinleme özgürlüğüne sahip olacak - Bluetooth ile normal kulaklık (gerekmez adaptör fişi) veya kablosuz kullanmak ister.

WLAN (Kablosuz Yerel Alan Ağı)WLAN İnternet, mobil yarar sağlar ve kablolar olmadan keyfini çok pratik bir yerel radyo ağı sunuyor. Wi-Fi cep telefonları bir kamu hotspot, internet ve hızlı yüklemeler için hızlı erişim gibi bir kablosuz ortamda teklif sağladı. kendi kurumsal ağlara entegrasyonu da mümkündür.
Bluetooth ®Bluetooth ® eller ve kordon kaos ücretsiz ile kaybolur. telefon görüşmeleri yapmak için kulaklıklı mikrofon seti veya müzik dinlerken Bluetooth ® cep telefonu Hakkında bağlı. Ayrıca fotoğraf ve müzik gibi Bluetooth ® verileri kullanarak diğer uyumlu cihazlara kablosuz olarak gönderilebilir.
Quad-BandABD, Asya ve Avrupa'dan - bir yerde her zaman mevcuttur. desteklenen dört frekans bantlarında Avrupa ve Asya'da birçok ülkenin Amerika ve 900 MHz ve 1800 için 1900 MHz ve 850 bulunmaktadır. Özellikle iyi seyahat işadamları çok bu özellik çok beğenecekler. Yurtdışında erişilebilirlik mevcut durumu kaydedebilir, bu serbest dolaşım anlaşması değiştirilmiş ve site altyapısının değişiklikler nedeniyle farklı olabilir gibi, servis yüklenici adı ile temas öneririz.
HSDPA (High Speed Downlink Packet Access)HSDPA evde İnternet erişimine sahip olarak indirme hızları sunuyor. Internet web sayfaları ve download müzik, video ve resim dosyalarını arama ve cep telefonunuza saniye içinde mevcuttur büyük ekleriyle birlikte e-postaları herhangi bir gecikme olmadan indirilir.
Çevrimdışı moduBirçok onun cep telefonu kapalı bir uçak ya da hastanede olduğu rahatsız edilmiştir: müzik dinlemek, fotoğraf çekmek randevular aramak, e-postalar, oyun almak - tüm bu cep telefonu koymak kalmak için başarısız olur. Çevrimdışı modda Ancak, cep telefonu sinyalleri için sadece alıcı modül temsil - Saat ve alarm veya böylece tek tek uyanmak, çalışmaya devam cep telefonu eğlence tam kapsamlı kullanabilirsiniz dahil olmak üzere diğer işlevler.
Bellek Kartı YuvasıEk bellek genişletme, çok sevdiğiniz CD'leri, fotoğraflar ve videolar için cep telefonu neredeyse sınırsız boşluk. Esnek ve pratik de uyumlu cihazlar arasında değiştirilebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder