28 Ekim 2010 Perşembe

Samsung SGH-F480i Özellikleri Samsung Cep Telefonları Samsung SGH-F 480i Cep Telefon Özellikleri SGH-F480i Samsung Özellikleri

İşletim konsepti ile büyüleyici F480 dokunmatik telefonu.
Bu, düz, zarif güzel sadece bir yönlü işlenmiş. Samsung SGH-F480 benzersiz şekilde stil, konfor ve fonksiyon birleştirir. şık silüeti son teknoloji koyar arkası: dahi maksimum Tempomit kadar HSDPA 7.2 Mbit / s ona veri indirme, diyor. 5.0 megapiksel kamera ve mükemmel fotoğraflar sunuyor geniş MP3 çalar müzik eğlence sunuyor. -Ve off-line sözlükler etkileyici Bendienkomfort sunulan yenilikçi bir menü. Samsung SGH-F480, asil Yaşam Tyler, ekran yüzeyi hızla her parmak arası okumalar.
262 144 renkli ekran262,144 renkli düşük iyi dersler bile, hatta neredeyse görünmez adımlar yüksek renk çözünürlüğü sağlar. Bu cep telefonları için öncelikle neredeyse doğal renk üretimi, işlenmesi güç ve pil dayanıklılık arasında mükemmel bir uzlaşmadır.
VibeTonz ™ efektleri ile dokunmatik ekranve cihaz tasarımı her zaman dikkat çekiyor varolan fiziki düğmeleri geometrisi sabit değildir: Dokunmatik onların iyi tarafı var, dokunmatik ekranlar ekranlar. Çok değil ama hızlı bir düğmeye tetik basit mekanik onay kullanın. telefon bir komut olarak dokunmatik tanıdığını ve çalıştırır, hafif bir titreşim ve raporlar, bu nedenle yanıt verir çünkü VibeTonz ™, dokunmatik ekran çalışmasını, daha da kolaylaştırır ile.SGH-F480

Akarsu Bluetooth ® stereo ses (A2DP)Bluetooth ® standart içinde en eğlenceli profilleri biri. Telefonun Bluetooth ® stereo kulaklık ve uygun Bluetooth ® müzik hoparlörlere olabilir müzikleri Bluetooth ® stereo ses aktarımı yoluyla iletilir ve sevdiğiniz müziğin tam olarak yararlanmalarını sağlıyor.
Widgetmenüsünde hiç durur - - çağrılacak Faydalı widget'lar büyük konfor, en önemli fonksiyonları ve bilgileri doğrudan sunuyoruz. dokunmatik ekranda istenen uygulama ile sadece simgesi ve hemen açıktır.
SGH-F480
Belge görüntüsünüBelgeler Office, PDF tipik ve görüntü dosyalarını açmak olduğunu göstermektedir. Yazılım bu yüzden de Te1te, tablo ve sunu okumak gidebilir, telefon ekranı için hazırlar.
OMA DRMOMA DRM (Dijital Haklar Yönetimi) lisans korumalı medya yönetmenize olanak sağlar. Satın alınan şarkılar, video veya oyun böylece bir DRM-cep telefonu kolayca yönetebilir ve oyun etkin olabilir.
UMTS (Universal Mobile Telecommunications System)mobil ağların üçüncü nesil online varlığını Cep yapar: altı kata kadar ISDN hızı ile, veri alınabilir. Müzik indirme, video ve e-posta ve mobil sörf etkileyici bir hızdır.
HSDPA (High Speed Downlink Packet Access)HSDPA evde İnternet erişimine sahip olarak indirme hızları sunuyor. Internet web sayfaları ve download müzik, video ve resim dosyalarını arama ve cep telefonunuza saniye içinde mevcuttur büyük ekleriyle birlikte e-postaları herhangi bir gecikme olmadan indirilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder