28 Ekim 2010 Perşembe

Samsung SGH-E250i Handy Özellikleri Samsung Cep Telefonları Samsung E250 Cep Telefon Özellikleri E250 Handy Samsung Özellikleri

Samsung SGH-E250 - basit bir operasyon ile şık kayar kapaklıSamsung SGH-E250 ve kullanım basit kolaylığı için mükemmel bir arkadaştır hala herhangi bir teknik özellikleri olmadan yapmak isteyebilirsiniz. bir yarı otomatik sürgülü mekanizma ile kullanışlı kaymak bir MP3 çalar, radyo, VGA kamera, Bluetooth stereo ses akışı ve cep telefonu bulmak için mobil izleyici ile çalınması ® içerir
Bluetooth ®Bluetooth ® eller ve kordon kaos ücretsiz ile kaybolur. telefon görüşmeleri yapmak için kulaklıklı mikrofon seti veya müzik dinlerken Bluetooth ® cep telefonu Hakkında bağlı. Ayrıca fotoğraf ve müzik gibi Bluetooth veri kullanarak diğer uyumlu cihazlara kablosuz olarak gönderilebilir.


FM RadyoEntegre radyo özelliği sayesinde favori kanallarınızı da yol ve hava önümüzdeki ilgili en son haberleri yakından takip ve bilgi kalmak duyulur.


MP3 ÇalarEntegre MP3 çalar favori müzik grubu her zaman var. Ek müzik çalarlar güvenle evde kalabilirsiniz. geniş müzik özellikleri ve müzik için yeterli depolama yetenekleri sayesinde artık bir sorun halinde.
Video KameraVideo kamera fonksiyonu görüntüleri ve sesi en önemli anları belirler. video kamera özelliği ile futbol stadyumu unutulmaz anlar ve müzik konserinde etkileyici bir deneyim olsun, yakalanan an.


Bellek Kartı YuvasıEk bellek genişletme, çok sevdiğiniz müzik, fotoğraf ve videolar için cep telefonu neredeyse sınırsız boşluk. Esnek ve pratik de uyumlu cihazlar arasında değiştirilebilir.


Java ™Java ™ teknolojisi, bir eğlence uzman içine cep telefonu sayesinde bu oyunlar mevcut büyük bir çeşitlilik gibi. Bu ofis uygulamaları gibi sadece edilebilir ve bir Java ™ cep telefonu araçları her türlü yükleyin.




Mobil izleyiciBir kabus onun korku kaybeder: tüm saklanan veriler ile cep telefonu kayıp - ya dikkatsizlik ya da hırsızlık yoluyla. mobil izleyici özelliği ile geliyor bir cihaz kayıp giderse farklı bir SIM kart takıldığında, bu önceden belirlenmiş bir adrese bir mesaj gönderir. SMS telefon söyler ile yeni bir SIM kart ve kendi kimliğini, veri anlamlı telefon için bir arama kolaylaştırmak için.


Çevrimdışı moduBirçok onun cep telefonu kapalı bir uçak ya da hastanede olduğu rahatsız edilmiştir: müzik dinlemek, fotoğraf çekmek randevular aramak, e-postalar, oyun almak - tüm bu cep telefonu koymak kalmak için başarısız olur. Çevrimdışı modda Ancak, cep telefonu sinyalleri için sadece alıcı modül temsil - Saat ve alarm veya böylece tek tek uyanmak, çalışmaya devam cep telefonu eğlence tam kapsamlı kullanabilirsiniz dahil olmak üzere diğer işlevler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder