28 Ekim 2010 Perşembe

Samsung S8300 Özellikleri Samsung Cep Telefonları Samsung S8300 Cep Telefon Özellikleri S8300 Samsung Özellikleri

Samsung S8300 - Çift Touch - Bir dokunuş, sonsuz olanaklar.
Samsung S8300 Ultra Dokunmatik yeni bir deneyim için cep telefonu operasyonu. Geniş alan dokunmatik ekran ve klavye kombinasyonu düz kaymak iki dünyanın Kullanıcı multimedya içerik ve fonksiyonlar dokunmatik ekran üzerinden hızlı erişim ve iyi ya da tuş takımı aracılığıyla numara ve metin mesajları girerek sunuyor. 2.8 On "benzeri görülmemiş bir parlaklık ve detay ile 16 milyon renk büyük parlaklık multimedya içeriği görüntülemek AMOLED. 8 megapiksel kamera, medya oynatıcı, FM radyo ve HSDPA hızlı internet bağlantısı için 7.2 Mbps ek olarak en iyi eğlence sağlayın. Samsung S8300 Ultra Touch - bir dokunuş, sonsuz olanaklar.
Amoled_LogoNasıl çalışır: AMOLED ne olduğunu ve nasıl teknoloji çalışmaları
AMOLED İngilizce terim "Active Matrix Organic Light Emitting Diode" kısaltmasıdır ve "Active Matrix Organic Işık Yayan Diyot" gibi tercüme olarak Almancadır. Basitçe bu bir gerilim ayrı ışıklar olduğu zaman yapılır organik LED kullanılarak elektronik cihazlardır. Sıvı kristaller, ancak kullanmak için bir renk ışık filtresi ve bu nedenle ek bir arka plan gerektirmez sadece nihayetinde konvansiyonel mobil ekranlar kullanılır.
Şu anda, daha da karmaşık bir sonraki nesil ekran üretimi için. Yine, Değerli bir bedeli vardır ki, yeni görüntüler kıyas iyi görsel izlenim başlangıçta üst ve orta fiyat segmentinde seçilen telefon modelleri için sadece ayrılmış şekilde çevirin. çok daha iyi görüntü kalitesi için etkileyici yanı sıra mükemmel fiziksel özellikleri bir dizi görüntüler AMOLED bu tasarım, enerji verimliliği ve ısı performans gibi faktörlerin etkisi. Daha fazla bu konuda bir sonraki bölümde.

AMOLED düğün için iyidirBir bakışta AMOLED ekranlar Faydaları
1. Net görüntüler için yüksek kontrastAMOLED ekranlar algılanan inanılmaz 10,000:1 kontrast oranı ile gösterecekler. doğrudan karşılaştırıldığında, TFT-LCD ekranlar görmek - neredeyse zaten solmuş - sadece 300:1 kontrast oranı ile. AMOLED ekranlar, böylece mükemmel kontrast ve keskin görüntü izlenim sağlar.
2. Geniş yelpazesi, ayrıntılı grayscale Ekrançok daha canlı renklere sahip bir AMOLED ekran için daha yüksek kontrast aralığında ek olarak geleneksel bir ekran olarak hizmet - algılanan renk parlaklığı% 40 kadar yüksek olursa. sonuç ile: Görüntü kalitesi etkileyici renk taze ve gerçekçi nüans olduğunu.
3. Ne olursa olsun ortam sıcaklığının hızlı tepki süresi,onların kristal yapısı nedeniyle geleneksel LCD ekranların soğuk eğilimi veya bulanıklık içeriği hareket ile fark gecikmeler ısı ve kalıntıları göstermektedir. Kontrast görüntüler bağışıklık AMOLED. Görüntülerin değişim inanılmaz 20 kat daha hızlı standart LCD'lerden daha yok. , Saniyede sabit gösterilir 240 kareye kadar şu anda. gölgelenme Ruckelvideos zamanı ve nihayet geçmişte kaldı.

4. Kompakt, düz tasarım cep telefonu büyük nesiller çok daha güçlü multimedya özellikleri ile Şimdiki ve gelecekteki mobil ev, ama hem iyi hem de pil ömrü ve şık bir cihaz tasarımı sağlamak zorundayız. Organik LED kendinden aydınlatma ve diyotlar çok bir taşıyıcı film ince uygulama yeteneği, kolayca bu iki gereksinimi karşılamalıdır. kolaylığı Konuşma: tasarım form faktörü sadece üzerinde olumlu bir etkisi yok, ama aynı zamanda ağırlık için. onlar hiçbir ek arka aydınlatma gerektiren bu yana AMOLED ekranlar, önemli ölçüde daha kolaydır.

5. Ücretsiz görünüm AMOLED ekranlar daha net görünür avantajı var: kendi renk görüntüleme açısı bağımsızdır. sağa ve sola 45 derece standart LCD'ler için görüş açısı ederken ötesinde, renk bozulmaları önce meydana olmamalıdır 160 ° görüş alanı AMOLED ekranlar genişletin. O izin verecek - yepyeni bir görünüm - kelimenin tam anlamıyla. Örneğin, telefon ekranında arkadaşlarınızla resim ve videoları görüntülemek ve tüm AMOLED ekran dağılmayan görüntülemek için teşekkür keyfini isterseniz.

6. Çevre dostu son derece çevre dostu ek olarak AMOLED ekranlar tüm bu üstün özelliklere ek olarak: bir çok gelişmiş görüntü kalitesi bir AMOLED ekran daha az enerji gerektirir rağmen. Şu anda moda karanlık arayüzünde bir AMOLED cep telefonu ekran için ayarlanmış ihtiyaç kadar% 42 daha az enerji geleneksel bir ekran daha. Fark avantajı: ona göre çok daha uzun bir akü şarjı ile gelir. ve çevre dostu sürdürülebilir ürünleri Samsung peşinde bir kez daha bir araya geldi.
 

Belge görüntüsünü Belgeler Office, PDF tipik ve görüntü dosyalarını açmak olduğunu göstermektedir. Yazılım bu yüzden de okuma metinleri, tabloları ve sunumlar gidebilir, telefon ekranı için hazırlar.
16 milyon renkli ekran Sadece parlak renkli ekran! Video ve fotoğraf 16 milyondan fazla tonları neredeyse gerçeğe yakın içine renk spektrumunun derece tarafından buraya bak. sadece hesap değil, aynı zamanda sürekli degradeleri sağlayabilir renk sayısını ve doğal bir sunum temsil Ekran ve grafik çipleri.
Şık ince, 12.7 mm gövde Mükemmel bir ince 12.7mm durumda korunan şaşırtıcı hassasiyet, eğrileri.
RDS özellikli FM Radyo fonksiyonu Entegre radyo özelliği sayesinde favori kanallarınızı da yol ve hava önümüzdeki ilgili en son haberleri yakından takip ve bilgi kalmak duyulur.
UMTS (Universal Mobile Telecommunications System) mobil ağların üçüncü nesil online varlığını Cep yapar: altı kata kadar ISDN hızı ile, veri alınabilir. Müzik indirme, video veya e-mail ve mobil sörf etkileyici bir hız
HSDPA (High Speed Downlink Packet Access) HSDPA evde İnternet erişimine sahip olarak indirme hızları sunuyor. Internet web sayfaları ve download müzik, video ve resim dosyalarını arama ve cep telefonunuza saniye içinde mevcuttur büyük ekleriyle birlikte e-postaları herhangi bir gecikme olmadan indirilir.
akarsu Bluetooth ® stereo ses (A2DP, Gelişmiş Ses Dağıtım Profili) Bluetooth ® standart içinde en eğlenceli profilleri biri. telefon edebilirsiniz müzikleri Bluetooth ® stereo kulaklıklar uygun ve Bluetooth ® müzik hoparlör yoluyla bulaşır Bluetooth ® ses akışı ve sevdiğiniz müziğin tam olarak yararlanmalarını sağlayan stereo.
VibeTonz ™ efektleri ile dokunmatik ekranDokunmatik ekran - dokunmatik ekran - onların parlak tarafı var: cihaz tasarımı her zaman sıyrılıyor varolan fiziki düğmeleri geometrisi sabit değildir. Çok değil ama hızlı bir düğmeye tetik basit mekanik onay kullanın. telefon bir komut olarak dokunmatik tanıdığını ve çalıştırır, hafif bir titreşim ve raporlar, bu nedenle yanıt verir çünkü VibeTonz ™, dokunmatik ekran çalışmasını, daha da kolaylaştırır ile.
MMSResimleri sesi söylemlerden daha çok - MMS sayesinde, fotoğraf ve video klip ile küçük tebrik mesajları ve arkadaş ve tanıdıklar için bir metin gönderilecek.
Düzenleyici işlevigünlük yaşam için özel yöneticisi. Bu, randevular, notlar sağlar ve telefon ile yapılan şeyler almak için düzenliyoruz.
MP3 ÇalarEntegre MP3 çalar favori müzik grubu her zaman var. Ek müzik çalarlar güvenle evde kalabilirsiniz. geniş müzik özellikleri ve müzik için yeterli depolama yetenekleri sayesinde artık bir sorun halinde.
DRMDRM (Dijital Haklar Yönetimi) lisans korumalı medya yönetmenize olanak sağlar. Satın alınan şarkılar, video veya oyun böylece bir DRM-cep telefonu kolayca yönetebilir ve oyun etkin olabilir.
Bellek Kartı YuvasıEk bellek genişletme, çok sevdiğiniz müzik, fotoğraf ve videolar için cep telefonu neredeyse sınırsız boşluk. Esnek ve pratik de uyumlu cihazlar arasında değiştirilebilir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder