28 Ekim 2010 Perşembe

Samsung S8000 Özellikleri Samsung Cep Telefonları Samsung S8000 Cep Telefon Özellikleri S8000 Samsung Özellikleri

Samsung Jet
        - Artık hız limitleri
  • Ultra-hızlı 800MHz işlemciParlak dokunmatik ekran teknolojisi AMOLED5 megapiksel kameraYüksek hızlı Wi-Fi ve HSDPAPratik bir parmak zoom
Samsung S8000 JET

Samsung Jet

Samsung S8000 Jet ...... Üstün multimedya ile birleştirir şık zarafet özellikleri ve dokunmatik ekranlı dünyada yeni standartları belirliyor. Onun parlak, yüksek kontrastlı 7,8 cm (3,1 inç) AMOLED ekrana sahip ilk bakışta etkileyici. Uygulamalar, fotoğraflar ve videolar, eşsiz canlılık ve renk çeşitliliği sunulmaktadır. 5 megapiksel kamera, MP3 çalar, radyo, internet tarayıcı ve küp navigasyon hakkında teknik diğer şimşek gibi hızlı arama vurgulamaktadır. Üç masaüstü arka yeterli kapsam teklif, Samsung S8000 Jet oldukça kendi kişisel tercihlerine uygun. Bir daha vurgulamak dokunmatik telefon hızlı Wi-Fi ve HSDPA iyi bağlantıları için sörf cep için olduğu gibi. Samsung S8000 Jet - yıldırım hızlı iletişim ve eğlence etkileyici.

Amoled_LogoNasıl çalışır: AMOLED ne olduğunu ve nasıl teknoloji çalışmaları
AMOLED İngilizce terim "Active Matrix Organic Light Emitting Diode" kısaltmasıdır ve "Active Matrix Organic Işık Yayan Diyot" gibi tercüme olarak Almancadır. Basitçe bu bir gerilim ayrı ışıklar olduğu zaman yapılır organik LED kullanılarak elektronik cihazlardır. Sıvı kristaller, ancak kullanmak için bir renk ışık filtresi ve bu nedenle ek bir arka plan gerektirmez sadece nihayetinde konvansiyonel mobil ekranlar kullanılır.
Şu anda, daha da karmaşık bir sonraki nesil ekran üretimi için. Yine, Değerli bir bedeli vardır ki, yeni görüntüler kıyas iyi görsel izlenim başlangıçta üst ve orta fiyat segmentinde seçilen telefon modelleri için sadece ayrılmış şekilde çevirin. çok daha iyi görüntü kalitesi için etkileyici yanı sıra mükemmel fiziksel özellikleri bir dizi görüntüler AMOLED bu tasarım, enerji verimliliği ve ısı performans gibi faktörlerin etkisi. Daha fazla bu konuda bir sonraki bölümde.

AMOLED düğün için iyidirBir bakışta AMOLED ekranlar Faydaları
1. Net görüntüler için yüksek kontrastAMOLED ekranlar algılanan inanılmaz 10,000:1 kontrast oranı ile gösterecekler. doğrudan karşılaştırıldığında, TFT-LCD ekranlar görmek - neredeyse zaten solmuş - sadece 300:1 kontrast oranı ile. AMOLED ekranlar, böylece mükemmel kontrast ve keskin görüntü izlenim sağlar.
2. Geniş yelpazesi, ayrıntılı grayscale Ekrançok daha canlı renklere sahip bir AMOLED ekran için daha yüksek kontrast aralığında ek olarak geleneksel bir ekran olarak hizmet - algılanan renk parlaklığı% 40 kadar yüksek olursa. sonuç ile: Görüntü kalitesi etkileyici renk taze ve gerçekçi nüansları olan ..
3. Ne olursa olsun ortam sıcaklığının hızlı tepki süresi,onların kristal yapısı nedeniyle geleneksel LCD ekranların soğuk eğilimi veya bulanıklık içeriği hareket ile fark gecikmeler ısı ve kalıntıları göstermektedir. Kontrast görüntüler bağışıklık AMOLED. Görüntülerin değişim inanılmaz 20 kat daha hızlı standart LCD'lerden daha yok. , Saniyede sabit gösterilir 240 kareye kadar şu anda. gölgelenme Ruckelvideos zamanı ve nihayet geçmişte kaldı.
4. Kompakt, düz tasarım cep telefonu büyük nesiller çok daha güçlü multimedya özellikleri ile Şimdiki ve gelecekteki mobil ev, ama hem iyi hem de pil ömrü ve şık bir cihaz tasarımı sağlamak zorundayız. Organik LED kendinden aydınlatma ve diyotlar çok bir taşıyıcı film ince uygulama yeteneği, kolayca bu iki gereksinimi karşılamalıdır. kolaylığı Konuşma: tasarım form faktörü sadece üzerinde olumlu bir etkisi yok, ama aynı zamanda ağırlık için. onlar hiçbir ek arka aydınlatma gerektiren bu yana AMOLED ekranlar, önemli ölçüde daha kolaydır.

5. Ücretsiz görünüm AMOLED ekranlar daha net görünür avantajı var: kendi renk görüntüleme açısı bağımsızdır. sağa ve sola 45 derece standart LCD'ler için görüş açısı ederken ötesinde, renk bozulmaları önce meydana olmamalıdır 160 ° görüş alanı AMOLED ekranlar genişletin. O izin verecek - yepyeni bir görünüm - kelimenin tam anlamıyla. Örneğin, telefon ekranında arkadaşlarınızla resim ve videoları görüntülemek ve tüm AMOLED ekran dağılmayan görüntülemek için teşekkür keyfini isterseniz.

6. Çevre dostu son derece çevre dostu ek olarak AMOLED ekranlar tüm bu üstün özelliklere ek olarak: bir çok gelişmiş görüntü kalitesi bir AMOLED ekran daha az enerji gerektirir rağmen. Şu anda moda karanlık arayüzünde bir AMOLED cep telefonu ekran için ayarlanmış ihtiyaç kadar% 42 daha az enerji geleneksel bir ekran daha. Fark avantajı: ona göre çok daha uzun bir akü şarjı ile gelir. ve çevre dostu sürdürülebilir ürünleri Samsung peşinde bir kez daha bir araya geldi.


WLAN (Kablosuz Yerel Alan Ağı) WLAN İnternet, mobil yarar sağlar ve kablolar olmadan keyfini çok pratik bir yerel radyo ağı sunuyor. WLANfähige cep telefonları halka açık bir hotspot olarak bir WLAN ortamda sunmak, internet ve hızlı yüklemeler için hızlı erişim. kendi kurumsal ağlara entegrasyonu da mümkündür.
16 milyon renkli ekran Sadece parlak renkli ekran! Video ve fotoğraf 16 milyondan fazla tonları neredeyse gerçeğe yakın içine renk spektrumunun derece tarafından buraya bak. sadece hesap değil, aynı zamanda sürekli degradeleri sağlayabilir renk sayısını ve doğal bir sunum temsil Ekran ve grafik çipleri.
DRM DRM (Dijital Haklar Yönetimi) lisans korumalı medya yönetmenize olanak sağlar. Satın alınan şarkılar, video veya oyun böylece bir DRM-cep telefonu kolayca yönetebilir ve oyun etkin olabilir.
HSDPA (High Speed Downlink Packet Access) HSDPA evde İnternet erişimine sahip olarak indirme hızları sunuyor. Internet web sayfaları ve download müzik, video ve resim dosyalarını arama ve cep telefonunuza saniye içinde mevcuttur büyük ekleriyle birlikte e-postaları herhangi bir gecikme olmadan indirilir.
akarsu Bluetooth ® stereo ses (A2DP, Gelişmiş Ses Dağıtım Profili) Bluetooth ® standart içinde en eğlenceli profilleri biri. telefon edebilirsiniz müzikleri Bluetooth ® stereo kulaklıklar uygun ve Bluetooth ® müzik hoparlör yoluyla bulaşır Bluetooth ® ses akışı ve sevdiğiniz müziğin tam olarak yararlanmalarını sağlayan stereo.
VibeTonz ™ efektleri ile dokunmatik ekran Dokunmatik ekran - dokunmatik ekran - onların parlak tarafı var: cihaz tasarımı her zaman sıyrılıyor varolan fiziki düğmeleri geometrisi sabit değildir. Çok değil ama hızlı bir düğmeye tetik basit mekanik onay kullanın. telefon bir komut olarak dokunmatik tanıdığını ve çalıştırır, hafif bir titreşim ve raporlar, bu nedenle yanıt verir çünkü VibeTonz ™, dokunmatik ekran çalışmasını, daha da kolaylaştırır ile.
Mobil Blogging entegre fotoğraf ve video kamera ve daha hızlı transfer hızları sayesinde blogcular telefonunuzdan gitmek kendi online günlük güncelleyebilirsiniz. Fotoğraf, video ve Te1te daha önceden haber verilmeksizin bloglar doğrudan saklanabilir.
Bellek Kartı Yuvası Ek bellek genişletme, çok sevdiğiniz müzik, fotoğraf ve videolar için cep telefonu neredeyse sınırsız boşluk. Esnek ve pratik de uyumlu cihazlar arasında değiştirilebilir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder