28 Ekim 2010 Perşembe

Samsung C3300 Handy Özellikleri Samsung Cep Telefonları Samsung C3300 Cep Telefon Özellikleri C3300 Handy Samsung Özellikleri

Samsung C3300Samsung C3300 popüler "Kristal Tasarım" ilk cep telefonu olarak sunulmuştur. net dış çerçeve ile bu çarpıcı bir görünüm ve zaten TV başarılı olan sergi alanı olarak kullanılıyor. Görsel olarak çekici modeli de son teknoloji koyar. Dokunmatik TouchWiz Lite 2.0 kullanıcı arayüzü üzerinden gelen stylus ile sezgisel olabilir. Çeşitli sosyal ağ servislerinin mobil eğlence bir sürü için 1.3 megapiksel kamera ve MP3 çalar ve FM radyo ek olarak sağlar. Yeterli bellek microSD ™ yuvası sağlar. Samsung C3300 -, şık ve trendy tamamen kompakt.

Daha fazla eğlence için Tam fonksiyonlu dokunmatik ekranDokunmatik ekran - dokunmatik ekran - onların parlak tarafı var: cihaz tasarımı her zaman sıyrılıyor varolan fiziki düğmeleri geometrisi sabit değildir. Çok değil ama hızlı bir düğmeye tetik basit mekanik onay kullanın. telefon bir komut olarak dokunmatik tanıdığını ve çalıştırır, hafif bir titreşim ve raporlar, bu nedenle yanıt verir çünkü VibeTonz ™, dokunmatik ekran çalışmasını, daha da kolaylaştırır ile. dokunmatik ekranın kullanışlı operasyon için ve bir kalem bulunur.
Şık ve ergonomik tasarımSamsung C3300 şık ve etkileyici ilk bakışta görünüyor. Elinizde telefon tutarsanız, hemen kavisli sırt ve ergonomik incelikler düşmek. Cep telefonu bir zevk, kullanımı kolay ve hareketliliği ile stilini birleştirir - basitçe parlak ve mükemmel
Nefes kesen Multimedya3,5 mm kulaklık çıkışı yolda müzik dinlemek için herhangi bir kulaklık takın. iki hoparlör sayesinde, kulaklık olmadan toplumda müzik dinleyebilirsiniz. Bu benzersiz müzik keyfi için 3D ses efektleri üretir çünkü ses kalitesi, canlı ses mükemmel sayesinde. Ve sayesinde dahili FM radyo anteni, en sevdiğiniz radyo istasyonlarını da yolda duydum ve her zaman en son haberleri ve bilgileri gelecek hava üzerinde olacak.
Sonu olmayan BağlantıTelefon çevrimiçi platformlara doğrudan telefonunuzdan fotoğraf yükleyebilirsiniz, böylece en popüler sosyal ağ sitelerinin 7 kolay bağlantı sağlar. Ayrıca, Samsung Apps WAP sitesinden ücretsiz uygulamaları indirebilirsiniz. Bluetooth ® 2.1 ve USB 2.0 bağlantısı, mobil cihazlar ve aksesuarları ile bağlayabilirsiniz.
Diğer Fonksiyonlarmobil izleyiciBir kabus onun korku kaybeder: tüm saklanan veriler ile cep telefonu kayıp - ya dikkatsizlik ya da hırsızlık yoluyla. mobil izleyici özelliği ile geliyor bir cihaz kayıp giderse farklı bir SIM kart takıldığında, bu önceden belirlenmiş bir adrese bir mesaj gönderir. SMS telefon söyler ile yeni bir SIM kart ve kendi kimliğini, veri anlamlı telefon için bir arama kolaylaştırmak için.
Çevrimdışı moduBirçok onun cep telefonu kapalı bir uçak ya da hastanede olduğu rahatsız edilmiştir: müzik dinlemek, fotoğraf çekmek randevular aramak, e-postalar, oyun almak - tüm bu telefon kapalı kalmalıdır eğer geçerli değildir. Çevrimdışı modda Ancak, cep telefonu sinyalleri için sadece alıcı modül temsil - Saat ve alarm böylece uyanmak olabilir çalıştırmak veya mobil telefon eğlence tam kapsamlı kullanımına devam dahil olmak üzere diğer işlevler.
Quad-BandABD, Asya ve Avrupa'dan - bir yerde her zaman mevcuttur. desteklenen dört frekans bantlarında Avrupa ve Asya'da birçok ülkenin Amerika ve 900 MHz ve 1800 için 1900 MHz ve 850 bulunmaktadır. Özellikle iyi seyahat işadamları çok bu özellik çok beğenecekler. Yurtdışında erişilebilirlik mevcut durumu kaydedebilir, bu serbest dolaşım anlaşması değiştirilmiş ve site altyapısının değişiklikler nedeniyle farklı olabilir gibi, servis yüklenici adı ile temas öneririz.
E-posta fonksiyonue-posta özelliği ile iş seyahatlerinde veya tatile güncel kalmak. E-postaları okumak, düzenleyebilir alınabilir ve sevk edilir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder