27 Ekim 2010 Çarşamba

Nokia 5530 XpressMuzik Cep Özellikleri Nokıa Cep Telefonları Nokia 5530 Telefon Özellikleri 5530 Nokia Özellikleri

Müzik ve EğlenceNokia 5530 XpressMusic için kim mobil internet hoşlananlar için, fotoğraf ve videoları, erişim ve başkaları ile paylaşmak gibi medya için idealdir. Güçlü pil müzik çalar ile 27 saate kadar çalma süresi sağlar. Nokia 5530 XpressMusic, standart kulaklıklar için 3,5 mm AV konektörü özellikleri ve bir monitörde video kesintisiz çalma sağlar. 4 GB hafıza kartı mağaza müzik, video veya fotoğraf için çok geniş bir alan sağlar dahil. 7,4 cm genişliğinde ekran video izlemek için ideal - döndürülmüş olup olmadığını, hatta internetten.
Dokunmayın. Oynarlar. Eğlenceli.eğlenceli tam dokunmatik olan bir müzik telefonu - müzik keşfetmek için ideal, organize ve keyfini çıkarın. kişisel stilinizi gösterin ve iyi müzik sadece bir dokunuş ile dünyayı keşfedin.
Müzik kolay yolusezgisel parmak hareketleri ve düz, parlak dokunmatik ekran müzik, telefon rehberi ve fotoğraflara erişmek için dokunma ile hızlı ve kolaydır. 7.4 inç diyagonal ile dokunmatik ekran ve eğlenceli, kullanımı kolay, aynı zamanda kolayca zor ışık koşulları altında okunabilir. Ana ekranda en fazla 20 arkadaşlarınızın iletişim bilgilerini içerecek şekilde hızlı erişim
Mükemmel bir ses kalitesimükemmel 3D keyfini 27 saate kadar surround ses. Özel bir ses çipi ve 3.5 mm AV konnektör tatlı müziği kendi sevdiğiniz kulaklık ile keyfini deneyimleri sunuyor.
Keşfetmek bir şey duymak ve yeniŞimdi yeni online müzik bulmak ve satın almak daha kolay. uzun çalma süreleri, güçlü stereo hoparlörler ve depolama alanı 4 GB faydalanın.
Çekici ve kullanıcı dostuBu çok sığ müzik telefonunun ön kapağı dayanıklı paslanmaz çelikten yapılmış bir çerçevesi vardır. O iyi hissediyor ve dokunmatik ekranı koruyor.
Organizatör ÖzelliklerUyumlu bir bilgisayar ile, verilerinizi her zaman geçerli senkronize etmek ve teşekkür - takvim ile notlar Gider Yöneticisi ve özelliği, randevuları ve görünümünde herhangi bir zaman durma.
müzik için yer BolHatta 4 GB microSD hafıza kartı alanı bol sağlar dahil. Ve daha büyük online müzik bulursan, 16 GB microSD hafıza kartlarını kullanabilirsiniz.
Kablosuz İnternetWi-Fi desteği sayesinde, hareket halindeyken Wi-Fi noktaları aralığında hızlı İnternet bağlantılarının avantajını keyfini ve tercih edilen sosyal ağ sitelerine erişebilir.
Online Hizmetlersosyal ağ sayfalarınızda Durum güncellemeleri bir bakışta görebilirsiniz. Sayesinde Ovi Share fotoğraf ve videoları hiçbir zaman online hızlı erişim için

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder