28 Ekim 2010 Perşembe

BlackBerry Storm 9520 Smartphone Özellikleri Black Berry Cep Telefonları BlackBerry Storm 9520 Cep Telefon Özellikleri Storm 9520 Black BERRY Özellikleri

BlackBerry ® Storm2 ™ 9520 Smartphone
Zarif, şık BlackBerry akıllı Storm2 9520 o kadar kolay hiç bağlı kalmak gibi yapar. push e-posta, anlık mesajlaşma, önceden yüklenmiş ağları Facebook ® ve MySpace ® ve rahat anlık iletişim erişim gibi istikrarlı mesajlaşma özellikleri sayesinde. Önceden yüklenmiş BlackBerry App World ™ gibi büyük uygulamalar bir çok sayesinde, Wi-Fi ®, tam QWERTY klavye ve SurePress ™, multimedya dosyaları, performans ve uzun pil ömrü için ek depolama kapasitesine sahip yeni nesil dokunmatik ekran teknolojisi. Ve birinci sınıf tarayıcı fonksiyonu, 3.25-inç yüksek çözünürlüklü ekran, 3G teknolojisi, entegre GPS ve büyük multimedya özellikleri ile. Bu akıllı telefon ile, daha fazla, döviz, daha keşfetmek daha fazlasını yapabilirsiniz.

E-posta tüm yeni mesajları getiriyor PushŞu anda gelen kutunuzdaSadece mevcut olması - orada olmasanız bile.istediğiniz kadar Enjoy life, gidip hala zaman ortada olmak. BlackBerry 9520 akıllı telefon Storm2 bunun için gereken her şeye sahiptir. Aynı anda birden çok kişi ile arayabilir ve sesli mesajları oynamak sesli arama, hoparlör aracılığıyla arayabilirsiniz. push teknolojisi sayesinde, metin ve sohbet mesajları, e-posta, Facebook ® ve MySpace ® güncellemeleri bildirimleri geldikleri olsun - otomatik ve uğraşmadan çevirmeli. , Microsoft ® Excel ®, Microsoft ® PowerPoint ®, Adobe ® PDF ve JPEG Microsoft ® Word gibi tüm popüler biçimlerdeki ekleri dahil. Bunun için Gmail bile, kullanımı on e-posta hesaplarına bağlayabilirsiniz ®, AOL ® Mail, Windows Live ™ ve Yahoo ® Posta. kurulum sihirbazı sırasında hesaplar hızlı ve kolay kurulur. Ve sık sık telefon ve ileri kullanıcılar operasyon muazzam bir süreye sahip dayanıklı, şarj edilebilir, değiştirilebilir pil keyfine varacaksınız.
Her zamanki gibi QWERTY klavye üzerindeMetin türüSurePress ™ dokunmatik ekran süper kolay hale getirir.BlackBerry 9520 Storm2 üzerinde dokunmatik ekran, böyle bir işaret ya da tıklayarak doğal jestleri yanıt dokunsal geribildirim verir ve kolay olarak belirli olarak etkileşim gerçek yapar. Hatta aynı anda birden çok öğe, değiştirmek metin seçmek için ekranın iki alanda dokunabilir veya doğru hareket ettirin. hızlı metin girişi için tam QWERTY klavyenin daha doğru ve daha hızlı yazılabilir SureType seçeneği ile dikey veya yatay kullanımda olabilir.
Müzik ve ruh halinize videoları.BlackBerry 9520 Storm2 entegre bir medya oynatıcı, çok büyük bir yüksek çözünürlüklü ekran ve yerleşik mükemmel ses ile stereo hoparlörler. Video ve müzik çalma gerçek bir zevke dönüşüyor. Eğer, her ruh için çalma listeleri oluşturabilirsiniz stereo kulaklık gitmek veya Bluetooth ® Kulaklık (aksesuar) veya BlackBerry ® Müzik Gateway (isteğe bağlı) stereo kumanda ile evde çalma ve kablosuz oyun. BlackBerry ® Media Sync, size akıllı telefon için i-Tunes veya Windows ® Media Player kitaplığını senkronize edebilirsiniz. Ve 2 GB hafıza kartı dolu ise, sadece 16 GB'a kadar, kart yuvasına yeni microSD kartı fişi mevcuttur.
Telefon görüşmeleri, otel arama, cevap e-postaları- Aynı anda tümyüksek hızda eş zamanlı ses ve veri iletimi.Wi-Fi ® siteleri için yüksek hız sunuyor ve internette sörf, eş zamanlı ses ve veri iletimini sağlar. Böylece süre şebekesi kapsama ® Storm2 ™ 9520 BlackBerry, cevap e-postalar, araştırma İnternette, mobil akışı, vb ve zevk, Wi-Fi ® noktalara erişim ile telefon. yüksek hızda Bütün bu akıllı telefon, yüksek hızda ağ kullanımı için tasarlanmış olmasıdır. Güneşin çok daha eğlenceli çoklu görev yapar.




GPS bizimle her zaman.Ben nerede ve ne amaç için en kısa yol nedir? onu inşa etti çünkü BlackBerry 9520 Storm2, yağmurda duramaz-BlackBerry ® Maps ile GPS navigasyonu. Her zaman ve yön olsun yavaş yavaş rotalar kaydetmek, ayrıca arama sırasında, kart üzerinde bulunduğunuz yeri arayın. bir hands-free kiti (aksesuar) ile metin de arabada navigasyon olarak kullanılabilir, geniş ekranı mükemmel bir çözümdür. Tabii ki aynı zamanda dinamik 3 boyutlu haritalar, trafik, detours ve diğer hizmetler ile diğer navigasyon servisleri kullanabilirsiniz.




Yerine hızlı bir şekilde pic bir kartpostal gönderin.Özel anlar genellikle çok çabuk geçmiş bulunmaktadır. Iyi, aynı zamanda hızlı bir şekilde mükemmel çekimi eğer. Bu akıllı otofokus, flaş, görüntü sabitleyici ve video işlevselliği ile 3.2 megapiksel kameraya sahip ne bu tam olarak budur. e-posta veya MMS ile size kartpostal yerine hızlı ve kolay, arkadaşlarınız ve aileniz ile fotoğraf veya video gönderebilirsiniz. Birkaç tıklama ile, fotoğraflar Flickr ™ ve Facebook ® 'da ve yeni bir ekran arka planı olarak almak en iyi fotoğraf ayarlayın.

Kolay ağ atın.Facebook ®, Flickr ™ ve MySpace ® önceden yüklenmiş ve BlackBerry akıllı telefonlar için optimize edilmiş olduğundan BlackBerry 9520 akıllı telefon Storm2, sosyal ağlar çanta karşılığı vardır size. smartphone'un takviminde Facebook ® olaylara push servis, davetiyeler aracılığıyla otomatik olarak tüm güncellemeleri almak için otomatik olarak kayıtlı bir kaç tıklama ile, fotoğraflar ve videolar, yorum ve haber ayarlayabilir ve bülten panosu okuyun.
Birçok Apps indirmek için ücretsiz var olankişiselleştirmek için her şey BlackBerry ® World ™ App üzerindedir.Tüm Bunun yanında, BlackBerry Storm2 9520 zaten, hala bireysel ile smartphone donatılmış bir çok uygulama vardır. eğlence veya bilgi, spor, eğlence, iş ya da finans olsun - BlackBerry ® World ™, her istek için App Apps bkz. Sadece seçeneğini indir, her şey her zaman vardır. Fatura hızlı ve PayPal ve bir çok uygulamanın hatta ücretsiz kullanarak güvenli!




BlackBerry ® Internet Service ve Başlat seçeneğini seçin.Zaten bir SIM kartınız varsa, kablosuz taşıyıcı ® veri planı ekledi uygun bir BlackBerry alıyoruz. Kurulum sihirbazını kullanarak kurmak taktığınızda cihazın içine SIM kartı ve ardından e-posta adresleri (en çok 10). Bu sadece dört adımda çok kolay's. BlackBerry ® Internet Service otomatik olarak devreye giriyor ve size e-posta, internet ve tüm iletişim imkanları itmek zorunda mevcuttur ve orta her yerde erişilebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder