28 Ekim 2010 Perşembe

BlackBerry Bold 9000 Smartphone Özellikleri Black Berry Cep Telefonları BlackBerry 9000 Cep Telefon Özellikleri 9000 Black BERRY Özellikleri

Yeni BlackBerry Bold 9000 - Siyah QWERTY klavye
 
BlackBerry Bold akıllı saf yeniliktir. onu ön plana kendi kişisel tarzını yapabilirsiniz öğrenin.


Blackberry Bold 9000BlackBerry Deneyimi, Takvim üzerinde e-posta iletileri gönderin bir web sayfasında bulunan bir numarayı aramak ya da o zaman IM bir kaç tıklama ile göndermek, bir çekim. Her şey yumuşak bir geçiş alır. ve böylece hayat ileriye taşımak için daha fazla zamana sahip - Ve tam özellikli, yeni kullanıcı arayüzü ve QWERTY klavye ile, artık şeyler başlamak için daha az zamana ihtiyacım var.
Inanılmaz güçlütri-band HSDPA desteği sayesinde, dünyanın herhangi bir yerinde daha hızlı 3G hız ve bir Internet bağlantısı kurmak için, veri indirme ya da bu işlevleri desteklenir akarsu, yükleyin. Yeni 624 MHz işlemci, tepki süresi içinde hiçbir zarar ettiği sağlar.
Gerçek MultimedyaMedya dosyalarınızı düzenleyebilir, kendi çalma biraraya getirince, iyi bir film ile rahatlayabilir - ve müzik Smartphone'unuza PC'den dosyalar ® iTunes aktarmak için BlackBerry ® Media Sync fonksiyonu olsun. dahili bellek ve harici, çalışırken değiştirilebilen microSD hafıza kartı yuvasına 1GB olduğunu için - yani, neden hepsi değil mi?!
GPS ve BlackBerry MapsGPS yetenekleri güçlü BlackBerry ® Maps uygulaması program tarafından kullanılan dahili ve hemen kurmak için hazırız. aynı anda arama yaparken veya e-posta iletileri göndermek ve hatta GPS ile yolunuzu arama, ışık hızında yer keşif kullanın, her zaman bilmek tam olarak nerede ve ne - bu sözler, resimler, e-posta ya da başka bir şey olsun gider.
Blackberry Bold 9000

WLANBlackBerry ® Bold çok hızlı bir şekilde internette sörf, mobil içerik akışı olabilir, HSDPA, 3G ve WLAN Quad-Band-GSM/EDGE ve hatta 3.6 Mbps ile yüksek hızlı bir modem olarak kullanılabilir tri-band desteği indirmek ve hatta RSS abone beslemeleri - ve dünya. Düşük cep maliyetleri ve de orada birinci sınıf resepsiyon keyfini kablosuz telefon genellikle ya da zor olmayabilir - bu BlackBerry ® veri hizmetleri ve WiFi ® kablosuz ağlar ile.
Dosya ManipülasyonKelime To Go ile, Sac To Go, size halinde düzenlemek için, Microsoft ® Word, Microsoft Excel ® ve PowerPoint ® gibi dosya biçimleri olabilir To Go Slayt. Kopyala ve yapıştır, yazı tipi özelleştirme ve daha el her zaman. Mükemmel LCD ekran keyfi uzak çalışma yapar.
Mobil Streaming-BlackBerry Bold akıllı telefon özellliği özel olarak yapabilirsiniz akarsu deneyim online video veya müzik bakmak şekilde tasarlanmıştır inşa etti. bilgi ve eğlence, BlackBerry akıllı telefonun kapasitesini zorlamadan erişmek için.
Parlak, canlı görüntülerzaman, her yerde - Derin, zengin siyahlar, yüksek kontrast, ortam ışığı sensörü ve 65.000 parlak renkler çalışma, okuma ve video görsel bir tedavi için bir 16:9 TFT LCD ekranda izleme yok.
Enerji KaynağıŞarj edilebilir, uzun ömürlü pil, BlackBerry Bold smartphone iş hayatında yol üzerinde çalışmak için gereken güç, ya da sadece dışarı yol kaçak verir 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder