28 Ekim 2010 Perşembe

BlackBerry 8900 Smartphone Özellikleri Black Berry Cep Telefonları BlackBerry 8900 Cep Telefon Özellikleri 8900 Black BERRY Özellikleri

Yeni Blackberry Curve 8900Yeni BlackBerry ® Curve ™ 8900 akıllı telefon, yeni, şık ambalajlar içinde üstün BlackBerry işlevsellik sunuyor. yeniden tasarımı sayesinde, klasik BlackBerry açıkça zarif çizgisi devam eden, BlackBerry Curve 8900 smartphone tutmak daha kolaydır. Geniş, parlak ekran (480x360 piksel) siz ve video, görüntü, metin, haritalarına çok daha rahat. Tabii ki, BlackBerry akıllı telefonlar tüm fonksiyonları tahtada BlackBerry Curve 8900 dahil olmak üzere onun ünlü isimler, yardım etti. BlackBerry ® 8900 Smartphone CurveTM her yerde resmi en iyi ve her zaman vardır.


Şık tasarım. Üstün performans.Soylu metalik görünümlü, güzel, hoş düz ve hafif. BlackBerry ® Curve ™ 8900 akıllı telefon her zaman için idealdir. büyük HGVA + ekran ve QWERTY klavye düzeni rağmen, elinize mükemmel uyum sağlayan ve çok tek ya da iki parmakla ile kullanımı kolaydır.
Parlak ekranyol bile - BlackBerry ® Curve ™ 8900 akıllı telefonun parlak ekranında, resim, metin ve haritalar rahat görüntüleyebilirsiniz. İnternet, oyun veya video üzerinde renkli web bulanıklık veya peçe olmadan canlı renkler görünür.
WLANWLAN yakın olduğunda, aynı zamanda e-postalarınızı, online alışveriş, video klip ve müzik ve telefon sık sık çağrılar akarsu keyfini bu şekilde okuyabilirsiniz. Erişim tüm BlackBerry ® hizmetlerine özel veya kamu Wi-Fi ile sağlanmaktadır. BlackBerry ® Curve ™ 8900 akıllı bir Wi-Fi erişimi ayarlama birkaç basit adımda yapılır.
GPS ve BlackBerry MapsEntegre GPS alıcısı, ve BlackBerry ® Maps BlackBerry ® Curve ™ 8900 akıllı telefon yararlı bir navigasyon cihazı açın. ya da bir müşteriye yolda iseniz, en yakın kafe bulmak istediğiniz hedefe doğrudan BlackBerry ® Curve ™ 8900 akıllı telefon size. Ve diğer coğrafi mevkiye dayalı yazılım paketleri, hatta daha fazla bulabilirsiniz.
Fotoğraf ve video kamera - kaydetme ve göndermeBlackBerry ® Curve ™ 8900 akıllı telefon 3.2 megapiksel kamera keskin, baskı gibi resimlerin üzerine alır. Otomatik odaklama, otomatik flaş ve görüntü stabilizasyon zor koşullarda, iyi fotoğraf altında başarılı olmasını sağlayacak. Ve hareketsiz görüntüler yeterli değilse, sadece bir video çekmek. Izlemek klibi, daha sonra e-posta veya resimli mesaj gönderebilirsiniz.
Multimedya ve Streaming Mobildahili multimedya oynatıcı, müzik dinlemek yapabilirsiniz hatta video izle - Şimdi o zaman bile. video Konuşma: tabii ki de vazgeçmeye Mobil Streaming gerek yok. BlackBerry ® Curve ™ 8900 akıllı telefon, sizi evden çıkarken elinizde neredeyse bütün bir eğlence merkezi var - ve aynı zamanda küçük sonucu bir şeydir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder