28 Ekim 2010 Perşembe

BlackBerry 3G 9105 Smartphone Özellikleri Black Berry Cep Telefonları BlackBerry 3G 9105 Cep Telefon Özellikleri 3 G 9105 Black BERRY Özellikleri

BlackBerry® Pearl™ 3G Smartphone

BlackBerry ® Pearl ™ 3G Smartphoneiçinde siyah ve beyazBu yeni 3G cep telefonu ile, aynı anda pek çok şey yapabilirsiniz ve var senin arkadaş her zaman orada ve sürekli bağlı kalmak için her şeyi gerçek zamanlı olarak konuşabilirsiniz. Bunun için, BlackBerry Pearl 3G push e-posta, SMS, MMS, Web mail, anında mesajlaşma, önceden yüklenmiş bir BlackBerry ® Messenger gibi sosyal ağ için kurs uygulamaları tüm iletişim seçenekleri. ultra-hızlı ağ bağlantısı, entegre GPS, multimedya oynatıcı, 3.2 MP kamera ve daha fazlası için 3G ve Wi-Fi ® teknolojisi içeren kapsamlı bir hizmet için. Bu BlackBerry Pearl 3G akıllı kılan bir multitasking ve bu yüzden artık bir yere koymak seviyor kompakt doğrudur.
BlackBerry ® push e-posta hizmetiBlackBerry ® push e-posta servisi: gerçek zamanlı olarak e-posta.BlackBerry push e-posta hizmeti, e-otomatik ve gerçek zamanlı olarak ekleri dahil olmak üzere posta ve gönderme ve alma sağlar. Sen ve Smartphone on e-posta adreslerini o kadar yükleyebilirsiniz AOL ® Mail, Gmail ®, Windows Live ™ ve Yahoo ® Posta. Arkadaşlarınızla ® ve Facebook'ta ne daha fazla internet ihale kaçırmayın görmek için tarihte her zaman ve her yerde vardır. Her şey otomatik olarak aynı anda ve olmadan sorunsuz çalışan çevirmeli.
Ultra-hızlı 3G ve Wi-Fi bağlantısı3G ve Wi-Fi ® Teknolojisi: hiç hızlı çevirin.Yeni BlackBerry Pearl 3G akıllı telefon, sadece boyut, performans değil azalır. Özellik: 3G ile ve dört bant ve UMTS ağları için tasarlanmış Wi-Fi ® teknolojisi, tüm Wi-Fi ® noktalara ultra-hızlı veri transferi ve ücretsiz erişim sağlar. Hızlı kitap tren ve Web üst yerler için streaming video, arama zevk için her şeyi ile bağlı kalmak sahilde, yine başarısız Internet üzerinde bir kiralık araba, ne önemli olabilir.
MultitaskingMultitasking: sörf ve daha fazla, aynı anda konuşuyor.tercih edenler çok aynı anda yapmak için, BlackBerry Pearl 3G akıllı el ideal smartphone oluşturdu. plaja fotoğraf ve gerçek zamanlı olarak e-posta alırken Örneğin, müzik dinleme, tatilde arkadaş arayabilir dosyaları düzenlemek ve ağları ve daha bildirimler alabilirsiniz. Sadece bir yakın zorunda kalmadan, uygulamalar arasında ileri geri getirin. Çok hızlı ve çok rahat.
BlackBerry ® MessengerBlackBerry ® Messenger: herkes gibi hemen bunu biliyor.Neden gerçek zamanlı olduğunda iletişim gecikme? BlackBerry Pearl 3G akıllı telefon BlackBerry ® Messenger önceden yüklenmiş. Böylece belirli bir grup sohbet, hemen başlayabilirsiniz, paylaşım fikirler, resim, video, takvim, kişiler, multimedya oynatıcı ve çeşitli güncellemeler ve çalma gerçek zamanlı güncelleme. Mesajınızı ve en kısa sürede size musluk gibi geldi ekran gönderdi iken okuma ve gösterecektir. herhangi bir ek bağlantı ücretleri olmadan.
Müzik ve video her yerdeMultimedya Player: müzik ve videoları her yerde.Entegre multimedya oynatıcı bir prime-kaliteli ses ve yüksek çözünürlüklü ekran çarpıcı görüntü kalitesi, müzik ve video dosyalarını çalar. Bluetooth ayarlayabilirsiniz ® stereo kulaklık veya hoparlör ve istediğiniz gibi çalma bağlayın. Mac veya PC telefon üzerine birkaç tıklama ile, BlackBerry ® Desktop yazılımı ve transfer müzik ve diğer medya kullanarak senkronize etmek için. değil 2 GB microSD kart ile ilgili daha fazla varsa, sadece daha büyük bir microSD kart oluşturmak yeterlidir. Ve uzun ömürlü ekstra uzun müzik yararına, değiştirilebilir akü çalma süresi 30 saat kadar sağlar!

En güzel anları paylaşmak içinFotoğraf ve video kamera: en iyi anları paylaşmak.flaş, otomatik odaklama ile 3.2 megapiksel kamera, 2.5x dijital zoom ve video kayıt hemen ® ayarlayabilirsiniz e-posta veya MMS veya Flickr ™ ve Facebook tarafından göndermek keskin, net görüntüler sağlıyor. Bu yüzden en iyi anları arkadaşlarınız ve ailenizle kolayca ve hızlı bir şekilde paylaşmak olabilir
Sosyal AğSosyal Ağ: Gerçek zamanlı olarak basit.BlackBerry Pearl 3G akıllı telefon ile, ® ön yüklü Facebook ®, Flickr ™ ve MySpace gibi ağlar için, arkadaşlarınız var var. Uygulamalar özellikle birkaç tıklamayla, fotoğraflar, videolar ve yorumlar ile ayarlanabilir BlackBerry ® akıllı telefonları, uyarlanır. Böylece gerçek zamanlı bilgi olur hakkında her şeyi vardır.

BlackBerry ® World ™ AppBlackBerry ® App World ™: kişisel bir telefon için.BlackBerry deneyimi kendiniz tasarım yapabilirsiniz. Her şey finans kadar seyahat eğlence, bu BlackBerry App World görmek için gereklidir. Kurulum ve kullanıma hazır basittir. Eğer Almanya ve Mobil ntv haber olarak haberdar dünyada, sen S-bankacılık ile mali yönetebilir, Lufthansa app veya bireysel spor programları için ücretsiz uygulamalar ile uçuş rezervasyonu. Çok uygulamanın da ücretsiz!

Aktivasyon sadece 4 adımBlackBerry ® Internet Service: Etkin ve başlayın.Zaten bir SIM kartınız varsa, sadece uygun bir BlackBerry ® veri planı ekledi kablosuz servis sağlayıcınızdan alıyoruz. Kurulum sihirbazını kullanarak kurmak taktığınızda cihazın içine SIM kartı ve ardından e-posta adresleri (en çok 10). Bu sadece dört adımda kolay. BlackBerry ® Internet Service otomatik olarak devreye giriyor ve size ve e-posta, internet ve tüm iletişim yetenekleri itmek her şeyi ve herkesi bağlanır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder